• scissors
  30. marts 2010ic3dkfjern, mobil, s-tog

  DSB S-tog vil ikke længere opbevare det 2. generations S-tog som de har haft at stå adskilt i en del år. Om årsagen skyldes DSB S-tog vil være en moderne virksomhed eller det er pladsmangel, melder historien intet om. Derfor skulle togsættet transporteres fra Høje Taastrup (Htå) til DSB Museumstog ved værkstedet på Mgb i dag.

  S-toget blev kørt fra Htå til Gb i tog M 6018 af DSB Museumstogs MY 1101 plus tre Bn-vogne (962, 933 og 959) der var med som bremsevogne. Til Htå var der afgang fra spor 8 på Københavns Hovedbanegård kl. 13.15, efter de tre Bn-vogne var optaget i Belvedere.

  Både ud og hjem blev der kørt før køreplanen.

  Tags: , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  19. marts 2010ic3dkfjern, web

  I dag fredag den 19. marts 2010, transporterede MEo 1523 ICE-TD / BR 605, sæt 14 fra Nykøbing Falster til Padborg. Det er ikke et helt alm. syn, da togsættet normalt kan kører for egen kraft.

  Billedet stammer fra Railoramas debatforum og er lagt online af en bruger som kalder sig for jekd.

  ME 1523 plus ICE-TD

  I Puttgarden, Tyskland var der tidligere på ugen også en transport af et dødt sæt. Klik ind her for at se billeder derfra.

  Tags: , , , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  14. marts 2010ic3dkweb

  Normalt så handler denne blog kun om danske tog eller aktiviteter i Danmark. Men den her alternative reklameform fra Paris, var vi nødt til at vise et par billeder fra.

  Men det er altså Ikea i Frankrig, som har måtte finde på alternative måder at reklamere for deres produkter på. På en Metro-station i den franske hovedstad, har man sat flere sofaer op, lamper og andet fra Ikeas produktudvalg. Alt i alt har man fået det til at ligne at man er ude og handle i et Ikea-hus. Opfindsomt.

  Forestil jer Dybbølsbro eller Østerport st. med møbler. Det var da noget man ville huske og helt sikkert et emne man ville snakke om senere på sin dag.

  Se flere billeder og læs mere her:
  IKEA Subway Display in Paris: An Insane Idea or A Genius Promotion Campaign?

  Tags: , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  9. marts 2010ic3dkfjern, web

  Den 5. marts 2010 kunne Lolland-Falsters Folketidende fortælle, at flere beboere langs Gedserbanen har undret sig over at signalerne langs strækningen stadig er tændte på trods af at det sidste tog kørte på banen tilbage i december 2009.

  Overstående nyhed stammer fra bloggen Togjournalen. Men det er ikke kun Gedserbanen som lukker ned. Det gør denne blog også i dens nuværende udformning. Det sætter sine begrænsninger at have bloggen online fra TV2s hjemmeside. Så får at få flere funktioner og mere kontrol med indholdet, så vil den nye adresse til bloggen være:

  http://ic3.dk

  Husk at opdaterere jeres RSS-feeds hvis I læser med fra et reader-program.

  Klik ind her for at læse om denne hjemmesides nye design:
  http://ic3.dk/?page_id=330

  Du læser allerede med fra den nye adresse, så der er ingen grund du opdatere nogen links :)

  Tags: , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.