• scissors
  26. maj 2009ic3dkfjern, mobil

  DSBs over 25 år gamle ME-lokomotiver er stadig ikke til at komme uden om i den sjællandske regionaltrafik.
  På billedet ses en blå Bn-stamme på Københavns Hovedbanegård.

  Tags: , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  22. maj 2009ic3dkfjern, mobil

  Det er ikke en helt alm. fredag for DSB. Det er en fredag efter lørdag – hvert i fald rent køreplansmæssigt.

  Dagen efter Kristi himmelfartsdag er traditionen tro gået hen og blevet en speciel dag for DSB. Til at starte med, var det en form for åbent hus-dag under navnet DSB Døgnet. Der kunne man for et symbolsk beløb kører over hele Danmark og der var rundvisning på værksteder, kommandoposter og andre jernbanerelateret ting. De sidste to år har maj måned dog været plaget af sporarbejde, og det har været den offielle begrundelse fra DSB til at man ikke længere holder åbent hus.

  I stedet benytter man dagen til at sælge billige Orange-billetter, til en dag, som normalt nok ville have været en lille dag rent passagermæssigt. Og at dømme på togene, så er der også mange rejsende i dag og der kører også mange ekstra tillyste tog.

  På en dag som i dag, tager Bn-vognene (både med og uden graffiti) også deres del af slæbet, da der skal frigives DD-vogne til de store stammer fra og til Århus.

  Billedet er ikke fra i dag.

  Tags: , , , , , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  20. maj 2009ic3dkfjern, web

  DSB og AnsaldoBreda har indgået forlig, der betyder, at der kun skal betales tre milliarder og ikke fem milliarder for de nye IC4-tog. Til gengæld bliver de resterende tog bygget færdig i Danmark.

  Det har længe ulmet på vandrørene, at der var noget under opsejling med IC4-toget i dag. Om det er positivt eller negativt, kommer helt an på hvilke briller som man ser på sagen med. Vedhæftet billede er fra DSBs presseafdeling på dsb.dk.

  Læs hele dagens pressemeddelse:

  Læs resten af indlægget »

  Tags: , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  10. maj 2009ic3dkfjern, web

  DSB kørte i dag søndag et prøvetog bestående af ME og 6 dobbeltdækkervogne fra Århus til Frederikshavn.
  Formålet med turen var at afmåle afstanden i mellem dørene på vognene og perronkanten på de stationer som toget passeret undervejs.

  Tanken er at man engang i fremtiden, vil have muligheden for at kører med DD-vogne helt fra København til Aalborg/Frederikshavn.

  Billedet er taget på Hjørring station, og toget holder i spor 1 i sydgående retning. Billedet er taget fra Nordjyske Jernbaners perron. Toget bestod ME 1521, B 7710, B 7702, B 7734, B 7730, Bk 7810 og ABs 7913 – som tog M 6352 (Fh-Ar).

  Billedet er taget af fotografen fra routes4you.dk.

  Tags: , , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • « Ældre indlæg