• Kør i tog på TV

  0
  scissors
  16. oktober 2012ic3dkfjern, s-tog, web

  paaskinnerDR HD sætter Danmark på skinner i en udsendelsesrække, der kan ses i løbet af efterårsferien i uge 42.

  Seerne kan komme ud at køre med Danmarks eneste bjergbane, nyde de lange strækninger langs den jyske vestkyst og lade sig bedåre af det sydfynske landskab fra lokomotivførerens synsvinkel, når DR HD sender de sidste 30 strækninger efter at have gennemkørt alle danske jernbaner med et HD kamera i forruden. Udsendelsesrækken begyndte i 2011, hvor seerne fik 10 danske jernbanestrækninger at se.

  ”Vi har gjort, hvad vi kunne for at gøre oplevelsen endnu flottere, både hvad angår billedkvalitet, men også i forhold til optagedage med flot sommervejr. Og resultatet synes vi både er smukt og utroligt dragende.” siger Torsten Egesten, producer på tog-serien.

  DSB kører på 10 ud af de 30 strækninger, der sendes på TV. Det er blandt andet strækningerne Esbjerg-Fredericia, Sønderborg-Tinglev og Frederikssund-Klampenborg.

  Læs mere om udsendelsesrækken og se udsendelserne online: http://dr.dk/paaskinner

Efterlad en kommentar