• scissors
  30. september 2008ic3dkfjern, mobil

  Mest af alt, så ligner det jo blot en lang udgave af DSBs rangerlokomotiv litra MK.

  Men det er en af Strukton Railinfras Deutz 1200 lokomotiver, som har 950 hestekræfter. Billedet er taget i dag tirsdag, på DSBs værkstedsområde ved Otto Busses Vej i København.

  Strukton Railinfra har en tradition med at give deres lokomotiver kvindenavne, enten fra ansatte i virksomheden eller deres familie. Dette lokomotiv er ingen undtagelse, det hedder Irene.

  Tags: , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  1. september 2008ic3dkfjern, mobil

  Når DSBFirst i starten af 2009 overtager togdriften på Kystbanen og i Sydsverige har selskabet lovet kunderne en række forbedringer. Et af de nye tiltag bliver bedre trafikinformation i togene, hvor der i fremtiden vil være skærme med såkaldt infotainment. Kunderne vil, mens de kører i tog, kunne se forskellige service- og trafikinformationer, reklamer og danske og udenlandske nyheder i samarbejde med TV2.

  Forsøget startede mandag den 25. august i et enkelt togsæt på Kystbanen og varer til søndag den 28. september.

  På billede ses ER sæt 41, i IC 861 (Kk-Kd) mandag d. 1. september. Der er dog ikke meget info over skærmen, da alt den viser er skrivebordet i en Windows XP-installation. Der var installeret noget software fra mobiltelefoniselskabet 3 (Tre) på computeren, så man må formode de benytter dem til levering af forbindelse i toget.

  Tags: , , , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.