• Gratis 2 gigabyte plads ‘i skyen’

  0
  scissors
  18. januar 2012ic3dkweb

  Vi gemmer efterhånden alle store mængder data på vores computere. Hvad enten det er billeder (fx jernbane- eller familiefotos), musik, vigtige dokumenter og mange mange andre ting. Alt sammen data som er uerstatteligt og som i tilfælde af nedbrud på computer, tyveri eller brand vil være gået tabt.

  I den forbindelse vil vi her på bloggen gerne slå et slag for at gemme data online – eller som det bliver benævnt på dansk: ‘i skyen’. USB-nøgler er billige, men den er også nem at glemme eller måske endda få smidt væk. Internettet har du altid lige ved hånden og på alle computere.

  Vi vil gerne anbefale at benytte Dropbox. Som ny bruger får man gratis 2 gigabyte data til rådighed. For de fleste er det rigeligt, men gemmer man mange billeder og musik kan det dog med tiden være for lidt. Man har så mulighed for tilkøbe mere plads – eller benytte sig af henvise-metoden (referral) der giver ekstra 250 megabyte plads, både til dig selv og vedkommende som benytter sig af linket.

  Dropbox har også den store fordel fremfor en USB-nøgle, at den automatisk tager online kopier af de mapper du har valgt. På den måde vil du hele tiden have din nyeste data synkroniseret og sikkerhedskopieret online på nettet.

  For at komme i gang med Dropbox, så anbefaler vi at bruge nedestående link. Så vil vi her på bloggen få 250 megabyte ekstra at arbejde med og ligeledes vil du som ny bruger på Dropbox også få den ekstra plads. Held og lykke.

  Opret dig som ny bruger her: http://x.ic3.dk/dropbox

  Tags: , , , ,

Efterlad en kommentar