• scissors
  21. januar 2012ic3dkfjern, s-tog, web

  Hvad er det, der er sort og gult, og er op til 294 meter langt og har vinger på? Sådan spørger organisationen Natteravnene i en nyhed på deres hjemmeside.

  Svaret er DSB’s IC3-togsæt MF 5034, som tidligere på ugen fik helfolie reklame for Natteravnene. Togsættet er helt sort og matcher et S-tog-sæt (SA 8184) på S-banen.

  MF 5034 kommer nu i selskab med flere andre IC3-togsæt, som har reklameret for Børns Vilkår, Lindø-værftet, DSB selv, m. fl.

  Læs mere om selve folieringen på Natteravnenes hjemmeside:
  Hvad er det, der er sort og gult…

  Tags: , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  21. januar 2012ic3dkfjern, web

  Mandag begynder DSB igen at køre med tungt togmateriel over Storstrømsbroen. Dermed er det også slut med togskifte i Næstved på vej til og fra København.

  Siden midten af oktober har rejsende på Sydbanen været udsat for en større tålmodighedsprøve. Fund af revner i Storstrømsbroen medførte i første omgang forbud mod, at der kørte tog over Storstrømsbroen. Efter en kaotisk periode med erstatningsbusser lykkedes det i slutningen af november, at få tilladelse til at køre med lette tog over Storstrømsbroen.

  Gamle MR tog blev indsat på strækningen mellem i første omgang Nykøbing og Vordingborg, hvor passagerne måtte skifte til det ordinære tog mod København. Siden blev togskiftet flyttet til Næstved station.

  Enkelte togafgange med togtypen samme med de lette ICE-TD og IC3 har dog siden slutningen af november kørt hele vejen igennem mellem Nykøbing og København.

  Læs resten af artiklen hos Folketidende: Slut med togbøvl over Storstrømmen

  Tags: , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  19. januar 2012ic3dkfjern, web

  DSB’s eltogsæt ER 2039 som brændte natten til fredag d. 18. februar 2011 på parkeringsområdet i Fredericia (Fa) og efterfølgende først i marts blev transporteret på blokvogn til Bombardiers værksted i Randers (Rd), er for tiden under renovering.

  Noget af arbejdet med togsættet, har været udført af virksomheden Arepa som har stået for udbedringen af skader på det tekniske udstyr i toget. Læs på nedenstående link en længere beskrivelse, hvor de med billeder og tekst fortæller om arbejdet med togsættet.

  På sporet af et unikt samarbejde: http://x.ic3.dk/arepa

  ER 2029 som stod tæt på branden, og som blev sod- og røgskadet, er kommet tilbage i den daglige trafik.

  Tags: , , , , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • scissors
  18. januar 2012ic3dkweb

  Vi gemmer efterhånden alle store mængder data på vores computere. Hvad enten det er billeder (fx jernbane- eller familiefotos), musik, vigtige dokumenter og mange mange andre ting. Alt sammen data som er uerstatteligt og som i tilfælde af nedbrud på computer, tyveri eller brand vil være gået tabt.

  I den forbindelse vil vi her på bloggen gerne slå et slag for at gemme data online – eller som det bliver benævnt på dansk: ‘i skyen’. USB-nøgler er billige, men den er også nem at glemme eller måske endda få smidt væk. Internettet har du altid lige ved hånden og på alle computere.

  Vi vil gerne anbefale at benytte Dropbox. Som ny bruger får man gratis 2 gigabyte data til rådighed. For de fleste er det rigeligt, men gemmer man mange billeder og musik kan det dog med tiden være for lidt. Man har så mulighed for tilkøbe mere plads – eller benytte sig af henvise-metoden (referral) der giver ekstra 250 megabyte plads, både til dig selv og vedkommende som benytter sig af linket.

  Dropbox har også den store fordel fremfor en USB-nøgle, at den automatisk tager online kopier af de mapper du har valgt. På den måde vil du hele tiden have din nyeste data synkroniseret og sikkerhedskopieret online på nettet.

  For at komme i gang med Dropbox, så anbefaler vi at bruge nedestående link. Så vil vi her på bloggen få 250 megabyte ekstra at arbejde med og ligeledes vil du som ny bruger på Dropbox også få den ekstra plads. Held og lykke.

  Opret dig som ny bruger her: http://x.ic3.dk/dropbox

  Tags: , , , ,
  - Klik på den grønne overskrift af indlægget, hvis du vil skrive en kommentar.
 • « Ældre indlæg