• Orange fredag med DSB

  0
  scissors
  22. maj 2009ic3dkfjern, mobil

  Det er ikke en helt alm. fredag for DSB. Det er en fredag efter lørdag – hvert i fald rent køreplansmæssigt.

  Dagen efter Kristi himmelfartsdag er traditionen tro gået hen og blevet en speciel dag for DSB. Til at starte med, var det en form for åbent hus-dag under navnet DSB Døgnet. Der kunne man for et symbolsk beløb kører over hele Danmark og der var rundvisning på værksteder, kommandoposter og andre jernbanerelateret ting. De sidste to år har maj måned dog været plaget af sporarbejde, og det har været den offielle begrundelse fra DSB til at man ikke længere holder åbent hus.

  I stedet benytter man dagen til at sælge billige Orange-billetter, til en dag, som normalt nok ville have været en lille dag rent passagermæssigt. Og at dømme på togene, så er der også mange rejsende i dag og der kører også mange ekstra tillyste tog.

  På en dag som i dag, tager Bn-vognene (både med og uden graffiti) også deres del af slæbet, da der skal frigives DD-vogne til de store stammer fra og til Århus.

  Billedet er ikke fra i dag.

  Tags: , , , , , , , , ,

Efterlad en kommentar