• Ulykke på Grenåbanen

  0
  scissors
  14. juni 2010ic3dkfjern, web

  DSB MR 4074 påkørte til morgen en bil i overkørsel 107 på Grenåbanen, i mellem Trustrup (Tu) og Kolind (Ko). Den 37-årige kvindelige fører af bilen, blev formentligt dræbt på stedet, da toget RV 4920 fra Grenå (Gr) ramte bilen.

  I forvejen startede DSB i lørdags med at kører efter en særkøreplan på Grenåbanen – og så ellers tre måneder frem. I den periode bygger Banedanmark en ny overkørsel på Østbanetorvet (Øs) og Vejdirektoratet bygger en overføring, så overkørslen på Grenåvej forsvinder (en af Jyllands mest trafikkerede veje). DSB kører normal køreplan mellem Torsøvej (Tov) og Grenå (Gr) og der stationeres otte MR-togsæt på banen. Omløbet kræver dog kun fem togsæt, så der er en driftsreserve på tre sæt til rådighed. I Grenå er der bygget et midlertidigt værksted, som kan lave småreparationer.

  Billedet af dagens ulykke stammer fra BT Online og er taget af Flemming Højer:

  Tags: , , , ,

Efterlad en kommentar