• Ombygning af DSB’s IC4-togsæt

  0
  scissors
  4. oktober 2011ic3dkfjern, web

  På YouTube kan man næsten finde alt. Der i blandt også jernbanerelateret film. Filmet både af amatører, og andre af professionelle, som er redigeret og nærmere ligner et indslag som vi kender det fra tv.

  Tidligere har vi bloggen vist pressevideoer fra DSB, som var brugt til at fremvise IC4-toget ud fra de forskellige personalegruppers syn. For nyligt er der dukket en ny video op, som med speak og video forklarer hele processen fra et togsæt kommer til Danmark fra Italien og derefter bliver opgraderet og ombygget i Danmark.

  Ombygning af DSB’s IC4-togsæt, sept. 2011:

  IC4-togene er stadig en af DSB’s store udfordringer. Der er nu lavet en film om den lange og komplicerede proces, der starter helt nede i bunden af støvlen i Italien og ender måneder senere, når toget kører ud af værkstedet i Aarhus klar til at køre med passagerer.

  Tags: , , , , , ,
 

1 responses to “Ombygning af DSB’s IC4-togsæt” RSS icon

 • Hans Bay-Rømler

  Der er alt for meget elektronik?
  28 inspectører i italen?? – What the h…. Var det ikke Ansaldo Breda som skulle bygge togene?
  Hvad har det kostet til dato?
  Hvad vil det koste ialt når alle togæt kører upåklageligt (set fra passagerernes side) inclusive ressourcer tilført fra forsikringsselskaber?
  Dem som har været ansvarlige for at forhandle kontrakten om leveringen og færdiggørelsen har lavet et meget dårligt stykke arbejde! Uff…
  At lave aftaler om nye opgaver med dette selskab er fuldstændigt utænkeligt.


Efterlad en kommentar