• Efterår og glatte skinner

  0
  scissors
  3. november 2010ic3dkfjern, web

  Det er ikke meget der bliver skrevet på bloggen. Følger man lidt med i diverse jernbanefora, så vil man dog se der sker en masse og de fleste steder er der altid en livlig debat. Kig dog allligevel ind i ny og næ, vi forventer flere opdateringer løbende.

  EfteraarUdover det, så er DSB hårdt ramt af efteråret for tiden. Når bladene falder af træerne og vejret samtidig er meget fugtigt, så giver det meget glatte skinner, som gør at togene skal bruge ekstra lang tid på at bremse.

  For at undgå de værste problemer på de enkeltsporet strækninger, har man indført særkørplaner med timedrift. På Svendborgbanen kører med alle løb med 2 x MQ og på Grenåbanen og Lille Syd kører man alle løb med 2 x MR.

  Læs mere om glatte skinner og særkøreplaner på DSBs hjemmeside.

  Tags: , , , , , ,
 

1 responses to “Efterår og glatte skinner” RSS icon


1 Trackbacks / Pingbacks

Efterlad en kommentar