• Trafikinfo på mobilen

  scissors

  Marts 2011: Denne sektion af sitet afventer opdatering. Der sker meget i den mobile verden, og der er kommet mange nye apps til både iPhone og Android – plus flere online muligheder vi også vil fortælle om.

  April 2012: I mellemtiden har onlineavisen Ingeniøren lavet en artikel omkring mobile-applikationer.

  //

  Når man er på farten, så kan det være en fordel at kunne få trafikinformation på en hurtig og effektivt måde. Dette site har en mobilversion og ligeledes har både Banedanmark og DSB. Udover det, så kan man få applikationer (såkaldte apps) til mobiltelefoner som er bygget på platformen fra enten iOS (Apple iPhone, iPad og iPod) eller Android (bl.a. HTC, SonyEricsson og Samsung).

  Her under er liste over applikationer og links til mobiltelefonen. Fra din terminal kan du scanne QR-stregkoden til venstre og komme direkte til download af applikationen eller den omtalte hjemmeside:

  Traininfo DK til Android

  Android: TrainInfo DK
  Denne applikation til Android, vil finde den nærmeste station via GPS og vise alle afgange og ankomster, inkl. forsinkelser og aflyste tog.
  Programmets hjemmeside: http://t-hoerup.dk/android/traininfo/

  DSB S-Tog

  Android: S-tog, officiel applikation fra DSB
  Officiel applikation fra DSB, som kan bruges til at søge afgange på S-tog og hvor lang tid der er til næste tog. Første Android-applikation fra DSB.
  Programmets hjemmeside: http://dsblabs.dk/article/show/32

  Toginfo til iPhone

  iPhone: Toginfo
  Toginfo er en lokationsbestemt iPhone-applikation. Vælg en station og få vist alle afgange inkl. forsinkelser og aflyste tog.
  Programmets hjemmeside: http://www.trickclown.dk/toginfo/

  iTog til iPhone

  iPhone: iTog (og iTog Lite)
  Denne betalings-applikation til iPhone vil automatisk finde den nærmeste station og vise dig realtime afgange for både tog og Metro.
  Programmets hjemmeside: http://www.increment.dk/iphone-apps/itog/

  DSBs mobilsite

  DSB’s mobilsite – mobil.dsb.dk
  Dette site kan benyttes fra alle mobiltelefoners browser. Lav opslag i DSBs køreplaner, find ændringer i trafikken, få stationsinfo og nærmere information om DSBs SMS-billet.

  Banedanmarks mobilsite

  Banedanmarks mobilsite – mobil.bane.dk
  Dette site kan benyttes fra alle mobiltelefoners browser. Læs aktuelle trafikmeddelelser og se persontrafikken på en given station. Både ankomster og afgange.

  Rejseplanens mobilsite

  Rejseplanens mobilsite – mobil.rejseplanen.dk
  Dette site kan benyttes fra alle mobiltelefoners browser. Søg rejse med tog og bus over hele Danmark – plus Metro og S-tog i Storkøbenhavn. Kan også søge rejser over Øresund.


2 Trackbacks / Pingbacks

Efterlad en kommentar