• Android: S-tog, officiel applikation fra DSB

  0
  scissors
  10. september 2010ic3dkmobil, s-tog, web

  DSB Labs er et projekt fra DSB’s IT-afdeling og de har netop udgivet deres første applikation til Android-platformen. Med S-tog applikationen giver DSB S-tog et overblik over hvornår næste S-tog kører fra en valgt station.

  Applikationen finder selv nærmeste S-togs station og viser hvor mange minutter der er til de næste tog kører. Applikationen foretager ikke et opslag i køreplanen men giver et øjebliksbillede ud fra hvor toget er lige for øjeblikket.

  Udover denne applikation, findes der også applikationer til iPhones. Download applikationen via Android Market eller på vores trafikinfo-side.

  Læs mere om DSB Labs på deres hjemmeside:
  Hvorfor DSB Labs?

  Tags: , ,

1 Trackbacks / Pingbacks

Efterlad en kommentar