• Toginfo på mobilen

  0
  scissors
  5. maj 2010ic3dkfjern, mobil, web

  Nogen har måske allerede bemærket denne sides køreplansdatabase mulighed via mobiltelefonen på adressen mobil.ic3.dk.

  Men har man en lidt smartere mobiltelefon, som en terminal med Googles Android-styresystem eller en Apple iPhone (og iPad og iPod Touch), så er der nogle ganske smarte programmer (eller apps som det så fint hedder).

  Til Android kan man hente programmet Traininfo DK. Programmet kan via GPS finde den nærmeste Fjern- eller S-tog-station i nærheden af dig og derefter vise dig hvilke forbindelser du kan få derfra. Dataen er aktuel, dvs. evt. forsinkelser på tog vil den også vise. Programmet kan hentes via Android Marked (via din terminal og søg på ordet ‘traininfo’) og programmets hjemmeside finder du her: t-hoerup.dk/android/traininfo.

  Ligeledes kan man til Apple hente et tilsvarende program. Funktionerne er mere eller mindre det samme, programmet koster bare en lille sum penge. Der findes dog også en Lite-version, som er med en begrænset funktionalitet. Læs mere om programmet på dets hjemmeside: increment.dk/iphone-apps/itog.

  I en nær fremtid, vil ic3.dk blive opdateret med direkte links – både via mobiltelefon og som normalt fra web.

  Tags: , , , , , ,
 

2 responses to “Toginfo på mobilen” RSS icon

 • Til iPhone og iPod Touch kan også Toginfo anbefales. Denne app viker på samme måde som Afgang/ankomst på Bane.dk og er et meget brugbart værktøj, hvor det også er muligt at se køreplaner og standningsmønstre på de enkelte tog.

 • Jeg prøvede selv igår det nævnte program på en iPhone, og du har helt ret, det virker som et langt bedre program end iTog.


1 Trackbacks / Pingbacks

Efterlad en kommentar