• Vulkanaske og jernbanen

  0
  scissors
  21. april 2010ic3dkfjern, web

  I dag onsdag den 21. april 2010 er luftrummet over Danmark igen åbent og prognoser fra DMI siger at askeskyen er ved at være ovre.

  Flyveforbuddet de sidste 5-6 dage har også skabt store udfordringer for DSB. I mellem Nykøbing Falster (Nf) og Rødby Færge (Rf) har der siden lørdag kørt en pendulstamme, for at bringe alle de ekstra rejsende frem og tilbage i mellem færgen i Rødby og regionaltogene i Nykøbing til København. Udover det, så har et hav af lokaltog til grænsestationer (Rødby Færge og Padborg) været opformeret med flere vogne. Der har været tilstande hos DSB, som mindede om juletravlheden i december. Også taxaselskaberne kan melde om stor travlhed og nogle vilde ture udover det sædvanelige.

  Opsummere man det hele op, så er det hele dog gået over alt forventning hos DSB.

  På billede ses en travl afgangshal på Københavns Hovedbanegård .. i 1954:

  Tags: , , ,

Efterlad en kommentar